Ditt glutenfria bageri vid havet

Om Grundaren
Hej! Jag heter Sofia– hängiven receptskapare, baknörd och matälskare med hjärtat i det glutenfria köket.
Jag har levt med celiaki sedan jag var ett år gammal, så för mig har glutenfritt alltid varit en självklarhet. Redan som barn älskade jag att stå i köket och testa egna idéer. Med åren växte intresset till en passion – och idag är det mitt sätt att både uttrycka kreativitet och sprida glädje.
​
När jag bakar vill jag att alla – oavsett om man har celiaki eller inte – ska tappa hakan. Mina bakverk ska inte ursäktas för att de är glutenfria. De ska smaka precis så ljuvligt som vilket annat bakverk som helst – ibland till och med bättre. Inget torrt, tråkigt eller smaklöst här, bara riktigt bra råvaror, kreativitet och mycket kärlek i varje kaka.
​
Jag bor på västkusten, dit jag flyttade efter gymnasiet och verkligen har hittat min plats. Här hämtar jag kraft från havet, naturen och det lugnare tempot – men också från att resa och upptäcka nya smaker. Jag planerar ofta mina resor runt mat och fika, alltid på jakt efter den där perfekta kakan eller inspiration till nästa recept.
​
Nu öppnar jag upp mitt glutenfria skafferi – där jag i liten skala bakar små batcher av godsaker jag själv älskar. Ett sätt för mig att dela den där magiska känslan när en riktigt bra kaka möter en riktigt glad gom.
Madde
Jag äter inte glutenfritt i vanliga fall – och om ingen hade sagt något hade jag aldrig märkt skillnaden. Helt ärligt? De här kakorna är bättre än vanliga. Perfekt sega, rika i smaken och totalt beroendeframkallande. Jag vill bara ha fler!
Anna
Smaken är något alldeles extra – varje kaka är som en egen liten upplevelse. Kombinationerna är oväntade men klockrena, och variationen gör att man aldrig tröttnar. Det är som att öppna en liten ask med smaköverraskningar. Helt klart något utöver det vanliga!
Sara
Det här är utan tvekan de godaste glutenfria cookies jag någonsin smakat. Punkt.
Hanna
Helt underbara glutenfria bakverk! Brukar göra beställning när jag ska bjuda på glutenfritt och gästerna blir alltid så nöjda. Så kul med något handgjort från närområdet. Tål gluten men väljer sega kolacookies alla dagar i veckan. Går inte sluta att tänka på dom!
Anna
Smaken är något alldeles extra – varje kaka är som en egen liten upplevelse. Kombinationerna är oväntade men klockrena, och variationen gör att man aldrig tröttnar. Det är som att öppna en liten ask med smaköverraskningar. Helt klart något utöver det vanliga!
Jessica
Otroligt goda kakor! Jag rekommenderar dem varmt till alla, oavsett om man äter glutenfritt eller ej!
